Maakt Schuttinggluren Overbodig: Spy Camera-Heli

Tegenwoordig hoef je zelf niet meer met je oor tegen de schutting te staan of op een gammele bloempot er overheen te turen. De moderne mens staat relaxt in de tuin met een remote control in de rechterhand en in de linker een flesje Amstel. Hoe? Met een Spionage Micro-Helikopter.


Natuurlijk heb jij de behoefte niet om je buren of iemand anders te begluren. Waar deze Spy Heli’s uitermate geschikt voor zijn is bijvoorbeeld luchtfotografie en/of film. Met de afstandsbediening kun je de Heli zowel binnen als buiten rond laten vliegen, hij is eenvoudig in gebruik en door de dubbele rotorbladen en gyro stabilisator is hij ook nog eens erg stabiel.

Geheugen
De Spy Heli heeft een intern geheugen van 512 MB, voor filmgrage vliegers is de Heli uit te breiden met een Micro SDHC kaartje.

Filmkwaliteit en Bereik
Je Heli heeft een prima filmkwaliteit, onderaan deze post kun je een filmpje vinden waarin je een demonstratie van het apparaatje kunt zien.

  • Videokwaliteit 640 x 480 pixels
  • Fotokwaliteit 320 x 240 pixels

Het bereik van de afstandsbediening is maar liefst 30 meter, je kunt omhoog, omlaag, naar links, rechts, vooruit en achteruit vliegen.  Kortom: je kunt alle kanten op met de Spy Camera Heli.

Edit: Camera Heli’s zijn een echte rage aan het worden, check ook de C7 Spy Helikopter. Een pareltje onder de camera heli’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s