Flying UFO: supergadget!

Op zoek naar coole gadgets hebben we weer iets leuks gevonden voor jullie bij V-Nix. Vliegende UFO’s die je zonder afstandbediening laat zweven door de lucht. Iedereen zal zich afvragen ‘hoe kan dat ding vliegen?’. Er zijn geen batterijen nodig om My Mystery UFO te laten vliegen.

Laat hem zweven, opstijgen en dalen terwijl je vrienden en familie zich afvragen hoe je dat toch voor elkaar krijgt. Niemand weet dat, behalve jij! Geen batterijen, geen afstandbediening en geen statische elektriciteit. Daarnaast vliegt deze Mystery UFO compleet geruisloos rond.

Hoe werkt de Flying UFO?

Het geheim zit in de doos, alleen jij weet hoe het werkt. Geef hem aan je vrienden of familie, ze zullen hem niet kunnen laten vliegen. Zodra je de simpele instructies onder de knie hebt laat je hem zweven en verbaas je iedereen!

Mystery UFO Hebben?

Binnen 1 tot 2 weken hebben we deze supercoole gadget op voorraad. We houden je op de hoogte!

Check het filmpje hieronder:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s