Nieuws: Drift Accessoires en Firmware Upgrade voor Drift HD

Drift heeft een aantal nieuwe accessoires aangekondigd voor de nieuwste actioncamera van het merk, de Drift HD. Daarnaast is er een Firmware Upgrade voor je Drift HD beschikbaar.

Nieuwe Drift Accessoires Drift HD
Er zijn maar liefst acht nieuwe accessoires verkrijgbaar binnenkort, allemaal even praktisch voor een optimale gebruikerservaring van je Drift HD.

Picatinny Rail Mount– Speciaal ontworpen voor de standaard picatinny rail (gun rail).

Drift HD 2.5mm Microphone – Een externe condenser microfoon specifiek voor de Drift HD.

Drift HD 2.5mm to 3.5mm Extension Kabel – Stop de kabel (lengte 1 meter) in de Drift HD microfoon plug om de 2.5mm connector in een standaard 3.5mm connector te converteren.

Drift Video Patch Kabel – Hiermee kun je de intercom van je vliegtuig, helikopter of auto aansluiten op de camera, waarmee je het intercom geluid direct met je opname opneemt. De kabel heeft een 3.5mm connector.

Drift HD Waterproof Case – Beschermt je Drift HD onderwater tot op 30 meter diepte, je kunt alle knoppen nog goed bedienen als de case eromheen zit.

Drift HD Carry Case – Mooie case om je Drift HD in op te bergen, ruimte voor je cam, afstandsbediening, reserve batterij, SD kaarten en USB en/of micro-HDMI kabel.

Drift HD Micro-HDMI kabel – Sluit je Drift HD op je HDTV aan voor het afspelen van je opnames.

Drift HD LED Kabel – Sluit je aan op de achterkant van je cam en laat zien, wanneer je camera zelf uit beeld is of de cam aan is en of je aan het opnemen bent of niet. De LED verlichting is rood en in te stellen in twee verschillende lichtsterktes. Normale sterkte wanneer de cam aan staat en extra sterkte wanneer deze aan het opnemen is. De lengte van deze kabel is maar liefst een meter.

Uitgebreide lijst van alle Drift accessoires

Firmware Upgrade Drift HD
Op de website van Drift wordt uitgelegd met een heel duidelijk instructiefilmpje hoe je de Firmware Upgrade moet installeren. De upgrade voorkomt problemen bij een lege geheugenkaart en corrigeert ruis van de microfoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s