Schoencadeau’s: Miracle Fruit

Wij als volwassenen mogen helaas van Sinterklaas de schoen niet meer zetten. Ik vind dat ik af en toe ’s ochtends wel een cadeau in mijn schoen verdien en daarom doe ik het zelf maar. Hier een aantal leuke schoencadeau’s waar jij jezelf of natuurlijk iemand anders mee kunt verassen.

Miracle Frooties
Miracle Fruit, Frooties, mirakelbessen. Hoe je ze ook noemt, ze helpen je bij allerlei zaken. Nog even voor de mensen die het niet weten: Miracle Fruit zijn tabletten (samengeperst pulver van de mirakelbes) die er voor zorgen dat alle zure dingen zoet gaan smaken. Wanneer je een tablet op je tong legt verandert je smaaksensatie binnen twee minuten. Een ware rage!

Neocube
Nog een leuk en zeer betaalbaar cadeau is de Neocube. Deze zijn er in vele variaties en kleuren. Het zijn magneetballetjes waarmee je kunt puzzelen. Iedere vorm kun je er mee maken! Wij verkopen alleen Neocubes van hoge kwaliteit, koop geen goedkope namaakversies (hier vliegen op den duur stukjes lak vanaf!).

Bear Grylls Multi-tool
Een multi-tool is altijd handig en een leuk cadeau. Al hemelaal wanneer dit een echte Bear Grylls variant is. Gefabriceerd door Gerber, dus dan weet je dat je kwaliteit in huis haalt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s