Persbericht: Blog.v-nix.nl is veranderd naar Vnix-blog.nl

PERSBERICHT
17 november 2011

De gerenommeerde action blog die eerder welbekend stond onder de domeinnaam blog.v-nix.nl heeft haar domeinnaam aangepast. De informatie die normaliter op de blog werd en wordt vermeld, zal van dezelfde strekking blijven. De bloggers blijven u dagelijks een plezier doen tijdens uw werkdag, lunchtijd, vergaderingen en wanneer de rest naar The Voice of Holland zit te kijken en u vermakelijker informatie tot u wilt nemen. Wij raden u allen aan om de nieuwe domeinnaam vnix-blog.nl zo snel als maar mogelijk is in uw favorieten aan te passen.

De meerwaarde van Vnix-blog.nl
De beheerders en bloggers van Vnix-blog.nl hebben de domeinnaam aangepast voor meer zelfstandigheid en uiteraard een betere vindbaarheid. Zodat ieder fan van action camera’s, gadgets, RC Heli’s en al dat soort vernuftigheid nog beter onder de aandacht kan worden gebracht.

Vnix-blog.nl is een blog die zich richt op onder andere vertier, spanning en snelheid tijdens vele sporten, variërend van bankzitten tot sky diven, autoracen en surfen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s