Camera om mee te gooien

Je kunt er mee gooien en foto’s maken tegelijk. Hoe cool is dat! Geinig om uit een vliegtuig te laten vallen of gewoon om mee over te gooien. Als je de bal gooit maakt deze heel snel 36 foto’s met de 36 cameraatjes die er in zitten. Op je pc kun je dan een heel mooi panoramabeeld zien.

De camera is ontwikkeld door een aantal knappe koppen die druk bezig zijn investeerders te zoeken voor hun uitvinding: The Throwable Panoramic Ball Camera. De camera is van foam gemaakt, dus licht en gevuld met 36 camera’s (het soort dat ook in mobiele telefoons wordt gebruikt. De naam is niet heel catchy, maar daar kan nog aan gewerkt worden.

Check het filmpje van de Panorama bal camera.

Wil je investeren? Ga dan naar de website van The Throwable Panoramic Ball Camera!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s