Oculus Flat Lens add-on

Oculus heeft weer een mooi accessoire bedacht, een add-on voor de Oculus Flat Lens voor je GoPro. De Oculus lens kenden we al, deze geeft een scherper beeld tijdens het duiken. Het is de Oculus Step Ring, hiermee kun je gemakkelijk een rood filter op je camera zetten terwijl je de Oculus Flat lens op je GoPro camera hebt zitten.

De Step Ring bestaat uit een 46mm draairing en een 52mm spacer waartussen je onderwaterfilters, een macro lens of bescherming van je lens naar keuze kunt plaatsen. Compatible met de nieuwste Hero van GoPro, en hij wordt geleverd met bijbehorende schroefjes.

4 gedachten over “Oculus Flat Lens add-on

    1. Hallo Pierre,

      Goede vraag, het rood filter bestaat op dit moment helaas nog niet, deze is momenteel in productie. Deze verwachten we binnenkort in ons assortiment.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s