Hebben: Gouden GoPro

In de wereld van glitter en glamour zijn action hero’s te vinden. Dat blijkt wel uit deze gouden GoPro die ergens op een Twitteraccount van Bomb Squad gevonden is (een team sky divers die GoPro’s gebruiken om hun actie vast te leggen). De camera is verguld met 24 karaat goud en perfect voor in mijn handtas. Makers van de GoPro: Wanneer komt die met diamanten beplakte versie?


Ook leuk en gelukkig veel goedkoper zijn de siliconen GoPro hoesjes die je action camera beschermen tegen krasjes of andere kleine schade. Ook leuk: de siliconen case zorgt ervoor dat je accu in koude omgevingen langer meegaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s