Vergelijking Mini Beamers

Vergelijking Aiptek PocketCinema Mini Beamers

Aiptek Mini Beamers, of hoe je een mini beamer ook kunt noemen: pocket cinema.

Verschillen Aiptek Mini Beamers
De grootste verschillen tussen de mini beamers van Aiptek die ik in deze post beschrijf zijn de input mogelijkheden en de lamp waarmee wordt geprojecteerd. Daarnaast hebben de Aiptek PocketCinema V20 en de
Aiptek PocketCinema T30 het grootste projectievermogen.

[table id=6 /]


Liquid Crystal on Silicon

Alle beamers uit deze post maken gebruik van Liquid Crystal on Silicon (LCos), waar vroeger projectors (bijvoorbeeld overheadprojectors) gebruik maakten van spiegels als reflectoren, wordt dat nu door middel van vloeibare siliconen gedaan, hiermee wordt ook een beter beeld verkregen dan bij de ouderwetse spiegels.

White LED versus RGB LED
LED beamers gebruiken LED verlichting als projectiebron, LED heeft vele voordelen zoals een laag elektriciteitsverbruik, ze worden nooit te heet en een hebben een heel lange levensduur zodat je extra lang kunt genieten van je mini beamer. White LED verschilt van RGB LED doordat White LED licht bestaat uit twee lichtspectrums en RGB Licht uit drie. White LED is een gele LED lamp met een blauwe coating, hierdoor heb je soms last van kleurverschillen. RGB LED is duurder in productie en bestaat uit de RGB kleuren, rood, groen en blauw. Wanneer deze samenkomen stralen ze een helder licht uit en heb je echtere en heldere kleuren dan bij White LED.

Aiptek PocketCinema V20
Aiptek PocketCinema T30
Aiptek PocketCinema T30

Bekijk alle Aiptek Mini Beamers op Vnix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s