Wensballon – Doe een XXL Wens

Iedereen knalt er op los tijdens oud en nieuw, maar ik houd helemaal niet zo van vuurwerk afsteken dus doe ik dit jaar wat anders. Ik steek een Wensballon op, een gigantische nog wel. Je hebt ze vast wel eens eerder gezien, grote papieren ballonnen die, doordat je ze aansteekt, door de warme lucht naar boven zweven, uiteindelijk zo hoog dat je ze niet meer kunt zien.

Leuk om te doen en ook nog eens veilig, vooral handig als er kinderen in de buurt zijn. De Wensballonnen zijn 70 cm hoog en hebben een diameter van 40 cm. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de ballonnen die je opsteekt ergens in de natuur verdwijnen om vervolgens te vervuilen, Wensballonnen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en verteren snel. Doe een wens en steek een XXL Wensballon op, al is het een wens voor jezelf of voor een ander speciaal iemand of gewoon voor de lol, ze zijn prachtig om naar te kijken en muisstil 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s