1200fps Slowmotion GoPro HERO HD2

Slowmotion met de GoPro Hero HD2 in 1200fps

Wat gaat de tijd altijd weer snel, het is nog maar net Kerst geweest en morgen is het jaar alweer om. Jammer vind ik dat altijd. Gelukkig kunnen we nu de tijd een beetje verlangzamen met Twixtor, een handig add-on programma voor het bewerken van je filmpjes. Zet je beelden om naar 1200fps in Twixtor en maak de mooiste en soepelste(!!) slowmo beelden. Check het filmpje hieronder want het is vet awesome.

Hoe kan dit nou?! Is vast je gedachte, of iets wat daar op lijkt. Je kunt deze filmpjes zo maken in Twixtor, een softwareprogramma waarmee je video’s kunt bewerken op professioneel niveau. Je kunt je filmpjes versnellen, in slowmotion omzetten en ook je framerate converten!! Je kunt de frame rate conversion functie alleen in After Effects gebruiken. Verder is Twixtor compatible met de meestgebruikte videobewerkingsprogramma’s en voor zowel Windows als Mac en Linux te gebruiken. Handig he! Dacht ik ook. We gaan daarom in slowmotion modus het nieuwe jaar in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s