Houd je vochtpercentage hoog dezer dagen…

Deze Feestdagen zijn altijd gezellig, leuk en vol heerlijke etentjes maar ze zijn ook belast met de gevaren van te veel eten en jaja, te veel alcohol. Dat is eigenlijk helemaal niet goed voor je lichaam! Houd daarom je vochtpercentage hoog door veel water te drinken. En daar zijn heel wat middelen voor, maar veruit de handigste tool hiervoor is een Hydration Pack.

hydration pack gerber
Gerber Serra XC

Gekkigheid natuurlijk, de hydration packs van Gerber zijn natuurlijk niet alleen bedoeld om je tijdens de feestdagen te beschermen tegen uitdroging (eigenlijk helemaal niet) maar ik vond het ook wel een functionele toepassing. Waar ze werkelijk voor bedoeld zijn, is voor het maken van lange tochten waarbij je veel vocht verliest door zweet en er geen waterkraantje in de buurt is. Denk hierbij aan bergbeklimmingen, wandeltochten en ook mountainbike tochten waarbij je vochtpercentage gevaarlijk kan dalen.

De Gerber Serra XC bijvoorbeeld, heeft een watercapaciteit van drie liter, het waterreservoir zit verborgen in de rugzak met daaraan een drinkbuis, zodat je niet telkens je rugzak af hoeft te doen om er een waterfles uit te halen. Daarnaast heb je nog eens ruim 12 liter opbergruimte voor bijvoorbeeld schone shirts, en voedsel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s