Action Camera’s voor de Wintersport deel 2

In mijn vorige post heb ik vooral action camera’s toegelicht die uitstekend geschikt zijn voor de wintersport. In deze post ga ik het naast andere action cams hebben over een splinternieuw model van de Bullet action camera’s, de Bullet PRO 1080p.

Bullet PRO 1080p
De eerste action camera met motion stabilizer, wat zeer stabiele beelden oplevert. Ideaal als je de piste afscheurt op je ski’s of snowboard. De camera heeft extra ruisonderdrukking, iets waar de makers van de Bullet camera’s zeer goed in zijn omdat ze worden gemaakt voor de snelle filmer. De camera is waterdicht, dus goed bestand tegen sneeuw.  Met de 60fps Full HD beelden kun je ook mooie slowmotion acties maken.

Liquid Image Summit Series HD
Deze camera is uitermate geschikt voor de wintersport. De Liquid Image Summit HD brilcamera filmt in 720p en 60fps. Scherp beeld waarbij je ook je films tot slowmotion kunt bewerken. De camera is in een skibril gemonteerd en filmt tot 20 uur. De Liquid Image Summit wordt standaard met meerdere glazen geleverd zodat je op ieder weertype bent voorbereid.

GoPro HD Hero Professional Outdoor
Hier hoef ik niet veel over te zeggen, we kennen hem allemaal. Deze editie van de GoPro wordt geleverd met mounts speciaal voor outdoor activiteiten. Bij V-Nix.nl krijg je er ook nog eens 115,- aan Gratis Accessoires bij. Filmt in 1080p, 120 fps, 11MP fotomodus, HDMI output en speciaal voor de wintersport: een verwarmingselement voor langere batterijduur in barre omstandigheden!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s