Opteka HG-1 – Aangrijpend stabiel filmen

De titel zegt het al, grijp de Opteka HG-1 in je hand, schroef je Action Cam er op (het maakt niet uit welke je hebt) en schiet stabiele beelden met dit nieuwe handstatief van Opteka.

Het HG-1 handstatief is speciaal ontwikkeld voor alle camera’s met een universele schroefdraad. Dat betekent dat je in principe alle camera’s er op kunt schroeven, wanneer je een wat ouder model van Contour hebt combineer je de hand grip met een Universal Mount voor eenzelfde effect.

Door het robuuste aluminium ontwerp van het handstatief schokken je beelden niet meer en film je in de meest uiteenlopende hoeken. De Opteka HG-1 heeft een comfortabele foamgrip zodat hij ook nog eens lekker is om in te grijpen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s