GoBandit Live

GoBandit komt met een serie nieuwe action camera’s waarvan de GoBandit Live er een van is. Een compacte lichtgewicht action camera met filmkwaliteit uiteraard in Full HD 1080p en Live Streaming via WiFi zodat iedereen je beelden live via internet kan bewonderen. De GoBandit Live is tot nu toe de enige action camera die je alle actie weer laat herbeleven.

GoBandit Live Action Camera

Met Full HD en WiFi heb ik nog niet alle mogelijkheden van deze nieuwe GoBandit Action Cam opgenoemd. De GoBandit Live beschikt ook nog eens over een extra snelle GPS functie, om je locatie vast te leggen. Laat je familie bij het bekijken van de beelden meegenieten van de actie die jij meemaakt, je hartslag (hiervoor heb je een externe ANT+ device nodig) en de hoogte waarop jij je bevindt wordt ook door de camera gemeten.

GoBandit Live Functies 
Met de GoBandit Live kun je ontzettend veel, filmen en foto’s maken met de 170 graden beeldhoeklens, de camera beschikt over een WiFi verbinding, GPS functie, hoogtemeter, 3D Gyro sensoren (om je bewegingen zoals flips, sprongen enzovoorts mee vast te leggen en de G-Force die je uitoefent), bevat een aansluiting voor een hartslagmeter, meet je snelheid in km per uur of miles, is IPX7 waterdicht en heeft een ingebouwde sensor om nog steeds optimaal te presteren bij weinig licht. Wat een opsomming!

IPX7 Waterproof
De GoBandit Live heeft een compacte en robuuste behuizing die bestand is tegen water. Je kunt hem een halfuur lang tot op een meter diepte onder water houden mocht je dat willen.

GoBandit Link
Met GoBandit Link stream jij je video’s live. Ook kun je je iPhone connecten en direct je video’s bewerken en online zetten waar je maar wilt. Je kunt ook meteen je settings veranderen voor het volgende coole filmpje. Pas bijvoorbeeld je frame rate aan, je blikveld en resolutie (er zijn nog veel meer opties).

De camera’s zijn nu nog niet verkrijgbaar maar zijn wel voor te bestellen. De GoBandit Live Preorder kun je op V-Nix.nl vinden. Ook kun je je op de productpagina aanmelden voor onze e-mailservice, dan krijg je een e-mail zodra we de GoBandit Live binnen hebben.

Een gedachte over “GoBandit Live

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s