Waterproof Case Drift HD

Je kunt nu diepzeeduiken met je Drift HD. Hoe? Met de Waterproof Case van Drift! That’s how! Duiken kan dan tot op 30 meter diepte. De case is ook uitermate geschikt om je camera te beschermen tegen regen.

De Drift Waterproof case is voorzien van dezelfde knoppen als op je camera zitten, wanneer je camera in de case zit kun je de camera dus op dezelfde eenvoudige manier bedienen als een Drift zonder case.

De Waterproof case is voorzien van een handig kliksysteem. Je schuift je camera in de behuizing en klikt het deurtje dicht met de beveiligde sluiting. De case is voorzien van een universele schroefdraad dus ook onderwater is je Drift HD eenvoudig en overal te mounten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s