Tune je iPhone tot een Full HD Action Camera

Waterdichte iPhone? Met de Optrix iPhone Waterproof Case kan het. De case bevestig je om je iPhone waardoor er geen water meer naar binnen kan komen, ideaal voor tijdens het snowboarden, skiën, of gewoon om te kunnen filmen met je iPhone als het regent!

De Optrix Waterproof Case bestaat uit twee hoofdonderdelen met daarnaast adhesives en mounts om je iPhone te kunnen mounten. Voor het waterdicht maken van je iPhone  stop je hem in een rode protection case waarna je hem in de Waterproof Case schuift. Daarna klik je de case dicht, zo simpel is het.

Je kunt de Waterproof Case voor je iPhone op verschillende manieren mounten. Flat en curved adhesive mounts worden meegeleverd, om je iPhone op ieder oppervlak te kunnen mounten. De Case is geschikt voor de iPhone 4(s) en de iPod Touch 4G.

 

Bekijk hier alle producten voor de Optrix HD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s