GoBandit RACE Action Camera

GoBandit RACE

Snelheidsduivels opgelet: GoBandit komt binnenkort met de GoBandit RACE action camera met speciale F2.8 lens om je snelheid perfect vast te leggen. Net zoals de GoBandit Live is ook deze nieuwe action cam voorzien van vele opties als: 170 graden blikveld, low light sensor, GPS functie, hoogtemeter, snelheidsmeter enzovoorts.

De GoBandit RACE is gepresenteerd op het CES 2012 en wordt in maart uitgebracht. Met zijn 1080p, stevige behuizing, 10,5cm lengte en 6 cm hoogte is de RACE een handzaam en krachtig cameraatje. Opvallend is dat de GoBandit RACE een 180 graden draaibare lens heeft en een customized F/2.8 lens.

Binnenkort komt er op dit blog een uitgebreide vergelijking van de GoBandit RACE en GoBandit LIVE. Net zoals de GoBandit LIVE kun je de GoBandit RACE action camera ook preorderen op V-nix.nl.

Bekijk hier alle GoBandit Camera’s die verkrijgbaar zijn bij V-Nix.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s