Marmitek IP bewakingscamera’s vergelijking

Een beveiliging camera was vroeger alleen weggelegd voor grote bedrijven en miljonairs, om op die manier hun eigendommen te beschermen. Met de opkomst van de IP camera, zoals de bewakingscamera’s van het merk Marmitek is dit nu ook voor de consument een betaalbaar product.

IP Beveligingscamera’s zijn geschikt voor verschillende doeleinden zoals het in de gaten houden van een auto op de oprit, of een huisdier in de woonkamer. Daarnaast worden deze beveiligincscamera’s steeds vaker gebruikt voor het in de gaten houden van kinderen. IP camera’s zijn camera’s met een ingebouwde web server met eigen IP adres, hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te sluiten op een computernetwerk. In dit artikel ga ik het hebben over de verschillende IP camera’s, en wat de mogelijkheden hiervan zijn.
Marmitek-IP-Eye-Anywhere-241

Marmitek IP Eye Anywhere 241

De eerste IP camera die ik zal bespreken is deEye Anywhere 241.Deze camera is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis, met behulp van de Marmitek IP Eye Housing 10 is buitengebruik echter wel mogelijk. Deze camera beschikt over een infraroodlens, en IR LED’s waardoor de camera ook in het donker duidelijke beelden geeft. Daarnaast beschikt de camera over een HD resolutie die gezichtsherkenning mogelijk maakt tot maar liefst 6 meter. De Anywhere 241 beschikt over een ingebouwde microfoon, dit maakt de camera erg geschikt om bijvoorbeeld kleine kinderen in de gaten te houden. Voor het aansluiten van deze beveilingscamera is geen computer nodig op locatie, de IP camera kan direct worden aangesloten op een router/switch. Dit kan zowel bedraad als draadloos.
Marmitek-IP-Eye-Anywhere-341

Marmitek IP Eye Anywhere 341

Deze IP Eye Anywhere 341 is nagenoeg gelijk aan de hierboven besproken IP camera, de IP Eye Anywhere 241. Het grote verschil zit in de IR LED functie en de infraroodlens die op deze Anywhere 341 niet aanwezig is. Deze camera is daarom vooral geschikt voor omstandigheden waar voldoende licht aanwezig is. Deze camera beschikt over een USB functie om beelden op te slaan op een usb stick. Deze functie heeft de Anywhere 241 ook.

Marmitek IP RoboCam 541

Marmitek-IP-Robocam-541

De IP Robocam 541 is een IP beveilingscamera uit een iets duurder segment. De grote verschillen tussen deze Robocam en de eerder besproken Anywhere serie is dat deze camera beschikt over een Pan Tilt functie. Deze Robocam 541 is volledig op afstand te bedienen, waardoor het mogelijk is om te draaien, kantelen, zoomen of de resolutie aan te passen. Net als de Anywhere 241 beschikt de camera over een infraroodlens en IR LED’s om te filmen in het donker.

 

Bekijk hier alle Marmitek beveiligingscamera’s die verkrijgbaar zijn bij V-Nix.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s