GoPro accuduur verlengen

Wanneer je van plan bent om voor langere tijd te gaan filmen of fotograferen met je GoPro kan het erg handig zijn om te weten hoelang je met een bepaalde accu kunt doen. Niets is immers vervelender dan een lege accu wanneer je op het punt staat een spectaculaire gebeurtenis vast te leggen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om de kans op een lege accu te verkleinen, wij zetten ze op een rijtje voor jou, inclusief tabellen met de extra accuduur die je kan bereiken met deze producten.

GoPro Battery Bacpac

Een eerste mogelijkheid om langer te kunnen filmen of fotograferen is het gebruik van een GoPro Battery Bacpac. Met deze reserve accu verdubbel je eenvoudig de accuduur naar ongeveer 5 uur. Het bevestigen van deze battery bacpac is snel en eenvoudig, je klikt deze simpelweg in de innovatieve Expansion Poort aan de achterzijde van je GoPro camera. Onderstaande afbeelding maakt duidelijk hoe dit er uit zal komen te zien, de 3 led lampjes linksonder tonen de batterijstatus. Voordeel van de GoPro Bacpac is dat je deze los van de camera kan opladen via de bijgeleverde USB kabel.
gopro-battery-bacpac

VarioTek Mobile Power-Pack

Wanneer je van plan bent om er voor langere tijd op uit te trekken met je GoPro camera om bijvoorbeeld een Timelapse te maken is het handig als je tussendoor je accu kan opladen. De Variotek Mobile Power-Pack is hier uitermate geschikt voor. Deze mobiele lader beschikt over 5000 mAh, waardoor dit handige apparaat tot 4,5 keer uw GoPro accu kan opladen. Dankzij een gewicht van slechts 140 gram is deze Variotek lader uitstekend geschikt voor onderweg.

VarioTek Mobile Power Pack

 GoPro Accuduur overzicht

In onderstaande tabellen zie je een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden, en wat voor effect dit heeft op het aantal uren filmen of fotograferen. Let op: deze cijfers zijn slechts een indicatie, afhankelijk van de omstandigheden kunnen deze cijfers voor de GoPro accuduur lager of hoger uitvallen.

GoPro Accu in video modus (in uren)

Video Accu BacPac Variotek
Accu 2,5 5 13,75
BacPac 5 X 16,25
Variotek 13,75 16,25 X

GoPro accu in timelapse modus (in uren)

Onderstaande accuduur is enkel getest in de Timelapse modus met een interval van 2/5/10 sec.

Foto Accu BacPac Variotek
Accu 3,5 7 19,25
BacPac 7 X 22,25
Variotek 19,25 22,75 X

 

Extreme Ways GoPro accu voor koude temperaturen

Speciaal voor de wintersport en tijdens andere koude omstandigheden is het wellicht een aanrader om de GoPro Extreme Ways accu te gebruiken. Bij lage temperaturen is een accu in de meeste gevallen snel leeg, met deze accu filmt u bij temperaturen tot -40.

Wil je weten hoeveel minuten je kan filmen met een SD Kaart? Bekijk het handige GoPro HD Hero 2 SDHC capaciteit artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s