De mooiste timelapse filmpjes

Eerder deze week konden jullie een tutorial lezen over het maken van een Timelapse met je GoPro camera. In deze tutorial heb ik vooral aandacht geschonken aan het maken van de timelapse, en de software die hiervoor geschikt is.

Voor een mooie timelapse is een goed onderwerp erg belangrijk, daarom plaats ik vandaag 3 mooie timelapse filmpjes. Deze filmpjes zijn erg handig voor wat extra inspiratie, misschien brengt het je op een leuk idee!

GoPro HD Hero 2 1080P Timelapse

Onderstaande filmpje heb ik gekozen vanwege het mooie perspectief van de camera ten opzichte van de opkomende zon. Doordat de camera op de weg is geplaatst heeft deze een erg laag standpunt ten opzichte van de zon. Hierdoor reflecteert de zon op een prachtige manier op de weg, en zie je hoe deze reflectie steeds groter wordt.

Noorderlicht (aurora) timelapse

Onderstaande filmpje is niet gemaakt met een GoPro, maar levert echt prachtige beelden op van het Noorderlicht in Rusland. Wat verder leuk is aan deze timelapse zijn de verschillende standpunten die worden gebruikt, waardoor het filpje niet saai wordt.

Time And Space

Onderstaand filmpje is geen klassieke timelapse, het zijn namelijk allemaal foto’s van verschillende onderwerpen door elkaar. Het ziet er wel super tof uit, vandaar dat ik jullie dit filmpje niet wil onthouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s