Drift HD-720 beschikbaar bij V-Nix

Een van de leuke dingen op een blog is het aankondigen van nieuwe producten. Zeker als het gaat om een prachtige nieuwe camera, namelijk de Drift HD 720. Deze sport en actie camera is het nieuwe model van Drift Innovation, en kan gezien worden als de opvolger van de Drift X170.

Zoals de naam van dit nieuwe product al doet vermoeden beschikt deze Drift camera over een resolutie van 720P, ook wel HD-Ready genoemd. Het leuke van deze camera is de 300 graden draaibare lens, waardoor je nooit meer iets hoeft te missen.
Drift-Hd-720P

Drift HD720 specificaties

De specificaties van deze betaalbare camera zijn opvallend goed te noemen. Zo beschikt het apparaat over een 5 megapixels camera voor het maken van actiefoto’s, en een 60 FPS modus voor het maken van slow-motion filmpjes. Een groot voordeel ten opzichte van veel andere sportcamera’s is de afstandsbediening die standaard wordt bijgeleverd. Dankzij de ingebouwde nacht-modus is deze camera ook geschikt voor het filmen in het donker.

Als eerste op de hoogte

Wil je direct een sms of e-mail ontvangen wanneer deze camera beschikbaar is? Vul dan even je naam, e-mail en telefoonnummer in op deze pagina: Drift HD720.

2 gedachten over “Drift HD-720 beschikbaar bij V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s