Honden GPS; volg je viervoeter overal

We zitten inmiddels alweer in de maand april, en met het mooie weer op komst (daar gaan we natuurlijk van uit) is de tijd weer aangebroken voor een lekkere lange wandeling met je trouwe viervoeter. Hierbij moet je er natuurlijk niet aan denken om je hond kwijt te raken, gelukkig verkoopt V-Nix.nl de Honden GPS.

Halsband met GPS Tracker

De GPS voor honden is een eenvoudige halsband met ingebouwde GPS, super handig! Het apparaatje beschikt over een sos-knop waardoor je snel en eenvoudig je huisdier kan vinden.  De GPS Tracker voor honden is geschikt voor alle GPS/GPRS netwerken en GPS satellieten. Het apparaat werkt met een simkaart, door dit nummer te bellen krijg je direct via een sms de coördinaten door van de plaats waar uw hond zich bevindt. Door deze coördinaten in te voeren in Google Maps zie je direct waar je hond zich bevindt. Het apparaat heeft een standby tijd van 60 uur, tijd genoeg dus om je huisdier terug te vinden.

Honden-GPS

Niet alleen geschikt voor honden

Het apparaat is natuurlijk niet alleen geschikt voor honden, maar ook prima te gebruiken voor het volgen van andere huisdieren zoals bijvoorbeeld je kat, auto of voor het andere doeleinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s