Gerber statief en Multi-Tool in één

Je wilt er eens lekker op uit, maar hebt eigenlijk geen zin om een hele tas vol spullen mee te dragen, waardoor je maar besluit om je camera statief thuis te laten. Het outdoor merk Gerber, vooral bekend van de diverse multi-tools komt nu met een handige oplossing. Een handzaam statief en multi-tool in één, de Gerber Steady tool. Ideaal voor tijdens een survival of voor in de vakantie.

Handzaam en stabiel statief

De ingebouwde Tripod  functie is gemakkelijk te gebruiken en klein van formaat, maar des ondanks toch erg stabiel. Het statief is te gebruiken met sport camera’s tot 340 gram, en met smartphones tot 170 gram. Dit handige apparaat beschikt over een speciale camera en smartphone mount waardoor deze altijd stabiel zijn. Dankzij de uitklapbare armen met anti-slip is het bovendien te gebruiken in vrijwel alle omstandigheden.

gerber-steady-tool

Handige Multi-Tool

Gerber heeft naam gemaakt met zijn handige multi-tools, en met dit product bewijst het bedrijf waarom velen niet zonder kunnen. Deze multi-tool bevat alle handige gereedschappen zoals een flessenopener, schroevendraaiers, ingebouwde tang, zaagblad, een draadsnijder en natuurlijk een scherp zakmes. Zoals we gewend zijn van Gerber is alles van roestvrijstaal waardoor het geruime tijd mee zal gaan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s