Glidecat paragliding camera mount

Paragliding is een fantastische sport, hoog in de lucht genieten van een prachtig bijna oneindig uitzicht. Dit prachtige uitzicht wil je natuurlijk met al je vrienden en familie delen, maar filmen zo hoog in de lucht is niet altijd even makkelijk..

Glidecat_paragliding

Glidecat camera mount voor paragliding

Op bovenstaande afbeelding zie je de Glidecat paragliding mount, die speciaal is ontworpen voor paragliders. Dankzij dit handige product leg jij al jouw avonturen met je camera vast.Tijdens het paragliden vliegt de Glidecat achter je aan waardoor je prachtige opnames krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s