Steady dive voor de mooiste duikbeelden

Tijdens het duiken zie je onderwater de meest prachtige vissen en koralen voorbij komen. Helaas is het onder water vaak lastig filmen waardoor de beelden niet zo mooi worden als dat je had gehoopt. De mooiste camera beelden maak je wanneer het beeld stabiel is, de Steady dive helpt je daarbij.

steady-dive

De steady dive is een platform waar je eenvoudig je camera op kan monteren. Dankzij de twee handvaten blijft de camera tijdens het duiken altijd stabiel, waardoor je prachtige schud vrije beelden krijgt. De steadydive is geschikt voor de GoPro camera en andere compact camera’s. De steadydive is geschikt voor duiken, surfen, kitesurfen, zeilen en wintersport.

Steady dive in actie

Bekijk onderstaande beelden om het product in actie te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s