Camera statieven vergelijking

Wat is eigenlijk het ideale statief voor mijn camera? In deze vergelijking gaan we dieper in op de verschillende statieven en tripods die te koop zijn bij V-Nix.

Boomschroef statief

Wanneer je met je camera veel in de natuur aan het filmen of fotograferen bent is een boomschroef statief wellicht een goede optie. Dit statief monteer je in een handomdraai op een boom, maar is ook geschikt voor andere houtoppervlakten. Hiermee maak je de mooiste natuur video’s of maak je prachtige beelden vanaf het strand wanneer je aan het kitesurfen bent.
Boomschroef statief

Gorillapod camerastatief

Gorillapod statieven zijn erg populair onder fotografen en dit is niet zonder reden. Wanneer je een statief wilt die geschikt is voor bijna alle omstandigheden is deze gorillapod een absolute aanrader. Dit statief is dankzij zijn flexibiliteit eenvoudig te bevestigen om bomen, lantaarnpalen en andere objecten. Wanneer je zoekt naar een flexibele tripod voor je sportcamera tot 275 gram is de Xsories Flexible Deluxe Tripod ook een goede optie. Gorillapod statief

Cullman Twister

De Cullman Twister weegt slechts 53 gram, toch kan dit statief een camera dragen met een gewicht tot 500 gram. Met een minimale hoogte van 5cm is dit apparaat eenvoudig mee te nemen. Net als de Gorillapod is dit statief eenvoudig te bevestigen aan palen en bomen, maar ook op de grond staat je camera stabiel met dit Cullman statief.
Cullmann-Twister

Konig Professional Tripod

Ben je op zoek naar een professioneel en robuust statief dan is deze Konig Professional Tripod waarschijnlijk een goede keus. Dit klassieke statief is erg gebruiksvriendelijk en beschikt zelfs over een ingebouwde waterpas.
Koning professional tripod

Gerber Steady-tool

Vorige week schreef ik al over de handige Gerber steady tool. Via de link lees je alles over deze handige multitool en statief in één.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s