Draadloos Streamen met Cerevo LiveShell

Live videobeelden delen, altijd en overal, dat klinkt misschien als toekomstmuziek maar met de Contour Cerevo LiveShell is dit al mogelijk! Met dit handige apparaatje kan je namelijk live beelden streamen vanaf je actioncamera zoals de Contour Plus of GoPro HD Hero naar je computer, tablet of smartphone met behulp van Wi-Fi. Op deze manier kan je anderen laten meegenieten met al jou avonturen, het apparaat is bovendien compatibel met UStream.

Cerevo LiveShell aansluiten

Het aansluiten van de liveshell is een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is je camera met behulp van een HDMI kabel of composiet video kabel aansluiten op je camera, gebruik van HDMI is echter aangeraden. Vervolgens zal de liveshell op het internet aangesloten moeten worden, dit kan op drie manieren: Draadloos via een  Wi-Fi netwerk, door middel van een ethernet kabel of via mobiel internet.

Specificaties Cerevo LiveShell

Met de Cerevo LiveShell is het mogelijk om video beelden te streamen met een kwaliteit van 704 x 528 pixels (4CIF) wat ongeveer overeenkomt met 720p. De LiveShell werkt op 3 AA batterijen en heeft een accuduur van 2 á 3 uur. Zoals te zien op onderstaande afbeelding beschikt de Cerevo LiveShell over een Tripod aansluiting, een ethernet poort voor de aansluiting op een UTP kabel en een USB poort voor het aansluiten van een Wi-Fi dongle.

 

contour-cerevo-liveshell

 

Bekijk hier alle Contour Camera’s die verkrijgbaar zijn bij V-Nix.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s