Livestream Broadcaster voor HD streaming

Live videobeelden streamen in HD kwaliteit? Dit is mogelijk met de Livestream Broadcaster. Dit geweldige apparaat maakt het namelijk mogelijk om draadloos beelden te streamen naar het internet.

Draadloos video streamen

Met behulp van drie AA batterijen kan de livestream-broadcaster dienen als draagbare draadloze encoder door deze te monteren op een camera. De videobeelden kan je vervolgens streamen met behulp van Wi-Fi of een USB 3G/4G draadloze Modem.


Remote-BroadcastingStreams op afstand besturen

De livestream broadcaster is niet alleen op het apparaat zelf te bedien, maar ook op afstand. Dankzij de speciale Livestream for producers iPhone Applicatie is de livestreamer overal ter wereld te bedienen. Wanneer je niet beschikt over een iPhone is het ook mogelijk om het streaming apparaat via de livestream website te bedienen.

 


livestream broadcast-specsLivestream Broadcaster Specificaties

Het mooie van dit apparaat is dat het geschikt is voor elke camera, zolang deze maar beschikt over een HDMI-out poort. De Livestream Broadcaster kan beelden streamen met de volgende resoluties: 1080i, 720p en 480i en is daarmee uniek in zijn soort. de Broadcaster codeert het signaal in real-time met behulp van H.264 en AAC audio.

De Livestreamer is momenteel nog nergens verkrijgbaar, in juni zal dit product verkrijgbaar zijn bij V-Nix!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s