NexTorch zaklampen uitgelicht

Een zaklamp is in vele situaties onmisbaar, het is daarom belangrijk om een goede zaklamp te hebben. Een zaklamp wordt meestal niet dagelijks gebruikt, maar wanneer je daadwerkelijk een zaklamp nodig hebt is het handig als deze ook daadwerkelijk werkt. NexTorch zaklampen worden met levenslange garantie geleverd, en dat is niet zonder reden. NexTorch zaklampen zijn 10 jaar lang uitvoerig getest in het leger, door de politie, en door outdoor liefhebbers waardoor de garantie kan worden gegeven dat een NexTorch zaklamp je leven lang meegaat.

NexTorch GT6A-S

De NexTorch GT6A-S is het instapmodel van deze zaklampen fabrikant. Het bijzondere aan deze lamp is dat deze is gevuld met xenongas. Deze techniek wordt tegenwoordig veel gebruikt in autolampen, en zorgt ervoor dat het licht een  heldere kleur krijgt. Ook de levensduur van het wolfraam gloeidraad is hierdoor twee tot vier maal langer. Deze zaklamp heeft een lichtopbrengst van 80 lumens.
GT6A-NexTorch

NexTorch T6

De NexTorch T6 is de iets duurdere versie van de GT6A. Deze zaklamp is gemaakt van nagenoeg onverwoestbaar titanium. Daarnaast is deze zaklamp voorzien van een kras vaste policarbonaat lens. Dit in combinatie met de waterbestendigheid van deze lamp maakt deze T6 ideaal voor vrijwel alle omstandigheden.
NexTorch-T6

NexTorch Magic Max II

De NexTorch Magic Max 2 draagt niet zomaar de naam Magic, deze zaklamp heeft namelijk een bijzondere functie. Met behulp van een verlengstuk is het namelijk mogelijk om deze zaklamp van slechts 92mm te verlengen tot een model van 155mm. De kleine versie van de zaklamp werkt op een Lithium batterij voor extreme omstandigheden. Wanneer het verlengstuk wordt gebruikt is het echter mogelijk om 2 AA (penlites) batterijen te gebruiken. De zaklamp is gemaakt van hoogwaardig vliegtuig aluminium waardoor deze zaklamp tegen een stootje kan.
NexTorch-Magic-max-2

NexTorch Saint HID

De NexTorch Saint HID is het absolute topmodel onder de zaklampen. De Saint HID zaklamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 450 Lumens! Ook heeft deze zaklamp de mogelijkheid om de lichtbundel te verspreiden of te focussen. Deze NexTorch Zaklamp heeft een bereik van maar liefst 2 kilometer. Deze zaklamp is daardoor uitermate geschikt voor professioneel gebruik, en wordt veelvuldig gebruikt door het leger, de politie en in de zeevaart. Deze lamp is gemakkelijk oplaadbaar en wordt bovendien in een stevige afsluitbare koffer geleverd.
NexTorch-Saint-HID

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s