iPhone waterdicht met Aryca waterproof case

Een waterdichte iPhone, dat zou wel erg handig zijn toch? Tot voor kort was dit waarschijnlijk onbetaalbaar, maar met de Aryca iPhone waterproof case heb je voor slechts 18 euro een waterdichte iPhone. Daarnaast beschermt deze case je iPhone ook tegen zand en stof waardoor jij je iPhone met een gerust hart kan meenemen naar het strand, en in de zee.

6 meter waterdicht

Met de Aryca iPhone waterproof case is je iPhone waterdicht tot maar liefst 6 meter. Hierdoor is deze case ook uitstekend te gebruiken om prachtige video’s te maken tijdens het snorkelen. Of om opnamen te maken van bijvoorbeeld je kinderen in het zwembad.

iphone-waterdicht-aryca-case

Vijf verschillende kleuren

Deze waterproof case is niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol, het product is namelijk beschikbaar in 5 kleuren: Zwart, Wit, Geel, Roze en blauw. Dankzij het handige kliksysteem is je iPhone in een handomdraai waterdicht.

3 gedachten over “iPhone waterdicht met Aryca waterproof case

 1. Ik heb de case gekocht maar icm mijn iPhone 4s lukt het niet om foto’s te maken omdat het scherm niet reageerd onder water… Wel kan ik een video maken want dan zet ik hem gewoon boven water al aan.
  Heeft iemand hier een goeie oplossing voor?!

  Groetjes Rob

  Like

  1. Hallo Rob,

   De iPhone maakt gebruik van een zogenaamd capacitief touchscreen. Een lichaam is altijd licht elektrisch geladen, deze spanning wordt doorgegeven naar het scherm, en daardoor weet de iPhone waar het scherm wordt aangeraakt. Helaas werkt deze techniek niet onderwater.
   Een oplossing voor dit probleem is daarom lastig. Toch hebben we een tweetal oplossingen.

   Er bestaat een gratis iPhone applicatie waarmee het mogelijk is om in te stellen om de hoeveel seconden een foto gemaakt moet worden. Door de interval op 30 seconden in te schakelen zal om de 30 seconden een foto gemaakt worden. In beeld wordt afgeteld waardoor u precies weet wanneer de foto gemaakt wordt. Nadat een foto is gemaakt begint deze weer opnieuw. Camera Awesome is de naam van deze applicatie, gratis in de App store te downloaden. Uiteraard zal ook deze applicatie boven water aangezet moeten worden.

   Een andere oplossing is om vanuit een gemaakte video screenshots te maken. Met de iPhone is het mogelijk om screenshots te maken door de homeknop en de aan/uit knop tegelijk in te drukken. Door de video te pauzeren op het juiste moment, en vervolgens een screenshot te maken zijn prima foto’s te maken.

   Wij horen graag of deze oplossing voor u werkt.

   Vriendelijke Groet,
   V-Nix.nl

   Like

  2. Hoi Rob,
   Even een vraagje, bevalt de case verder wel goed? Nog geen waterschade gehad?
   Ik zit er namelijk over na te denken om de case te kopen.

   Groetjes Karen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s