Nieuwe K-Edge mounts uitgelicht

K-Edge is een populaire fabrikant van stevige GoPro mounts. In dit artikel zullen we de 4 nieuwste K-Edge mounts bespreken, hoe werkt de mount, en voor welke doeleinden zijn de mounts geschikt? Je leest het in dit artikel.

K-Edge Go Big GoPro Adapter

De K-Edge Go Big GoPro adapter is een universele mount, die is ontworpen voor het vastzetten van een GoPro camera. Deze mount beschikt over een 1 inch scrhoefingang waarmee het te bevestigen is op bijna elk oppervlakte. Deze mount wordt onder andere gebruikt op skateboards, kiteboards, crossmotors en op ski’s. De Go Big mount weegt slechts 11 gram en is beschikbaar in de kleuren zwart, rood en metallic.
K-Edge-GO-BIG-Adapter


K-Edge GoPro Handlebar Mount

De K-Edge GoPro handlebar mount, is zoals het woord handlebar (stuur) al doet vermoeden een mount voor op een fietsstuur. Wanneer je gaat mountainbiken, of wielrennen is dit de ideale mount. En het voordeel is dat deze mount nagenoeg trillingsvrije video’s oplevert. Deze Handlebar mount is dankzij het twee-schroeven-systeem eenvoudig en muurvast te monteren. Je kan er voor kiezen om je GoPro te richten op de weg voor je, of om deze te richten op jezelf, de keuze is aan jou.
k-edge-gopro-handlebar-mount


K-Edge GoPro Handlebar Mount PRO

De K-Edge GoPro Handlebar Mount Pro is de Pro versie van de hierboven genoemde handlebar mount. Het voordeel van deze mount is dat met deze mount de camera zowel onder het stuur als boven het stuur te monteren is. Daarnaast staat deze mount voor een ongekende stabiliteit van de camera.

k-edge-pro-handlebar-mount

K-Edge Pro Mount in actie

Bekijk hier de mooie en stabiele beelden die deze Pro Mount oplevert.


K-Edge GoPro Saddle Rail Mount

De K-Edge GoPro Saddle Rail mount is bedoeld om te monteren onder het zadel van een fiets. Hiermee kan je prachtige beelden maken van bijvoorbeeld je vrienden waarmee je aan het fietsen bent. Deze mount wordt onder andere veel gebruikt door wielrenners die in training zijn voor de Tour de France.
K-Edge-saddle-rail-mount

Saddle rail mount video

In Onderstaande video is te zien welk beeld de saddle rail mount oplevert in combinatie met een GoPro HD HERO 2 camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s