Oculus Rood Filter voor GoPro Dive Housing

Voor de nieuwe GoPro Dive Housing krijgen we regelmatig de vraag of hier ook filters voor beschikbaar zijn. De Oculus Rood Filter is een eenvoudig te monteren filter voor deze dive housing..  Met dit filter heb je de garantie dat de onnavolgbare beeldend de kleurechtheid behouden. Wanneer je met je Go-Pro onderwater gaat in blauw water zul je merken dat de kleuren niet worden waargenomen zoals in werkelijkheid. Het Rood-Filter corrigeert dit.

Dankzij de eenvoudige Strap-Bevestiging kun je het filter gemakkelijk bevestigen. Ook met natte handen of duikhandschoenen is dit geen probleem. Het Oculus rood filter is een onmisbaar accessoire voor wie gaat snorkelen met de GoPro Dive Housing, en is een garantie voor prachtige beelden..

gopro-dive-housing-red-filter-oculus

 

2 gedachten over “Oculus Rood Filter voor GoPro Dive Housing

    1. Hallo Thomas,

      Ik heb hier nog even navraag naar gedaan. Het filter levert de beste resultaten op bij een diepte van 4 a 5 meter. Uiteraard werkt het filter ook prima bij grotere diepte. In de tekst komt dit blijkbaar niet helemaal goed naar voren, dit zullen we daarom even aanpassen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s