Sony HD Action Camera aangekondigd

Vandaag vond een grote aankondiging plaats op de action camera markt! Sony heeft zojuist bekend gemaakt dat het bedrijf bezig is met de ontwikkeling van een HD action camera voor het vastleggen van extreme sporten.

Na het succes van action camera fabrikanten als Contour, Drift en GoPro heeft Sony besloten om de concurrentie aan te gaan met een eigen camera. Wanneer de camera op de markt komt, en wat de naam en prijs van de camera zal worden is helaas nog niet bekend gemaakt.

action cam sony

Tijdens de aankondiging heeft Sony al duidelijk gemaakt dat de camera gebruik maakt van Sony’s Steadyshot stabilisatie techniek, voor trillingsvrije beelden. Daarnaast zal de camera beschikken over een Carl Zeiss Tessar groothoek lens en een Exmor R CMOS Image sensor die moet zorgen voor betere opnamen bij weinig licht. Uit de vrijgegeven foto’s blijkt verder dat een onderwater behuizing voor de camera in productie is. Aan de onderste foto is het compacte formaat van de camera te zien.

povcam-sony

sony-actioncom-behuizing

sony-actioncam-in-hand

Bij V-Nix zijn we erg enthousiast over dit nieuwe product, zodra er meer informatie over dit product is zullen wij dit zo spoedig mogelijk plaatsen op deze weblog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s