Camera Zekeringskoord

Sinds kort verkopen we bij V-Nix een zekeringskoord voor camera’s. Dit zekeringskoord heeft een treksterkte van maar liefst 112 KG! Bij V-Nix raden we altijd aan om gebruik te maken van een zekeringskoord. Wanneer een montage onverhoopt afbreekt wil je natuurlijk niet dat je dure camera op de grond valt.

Het is belangrijk om het zekeringskoord altijd te bevestigen aan de camera en het object zelf. Bevestig het koord nooit aan de montage, wanneer deze afbreekt zal de camera immers op de grond vallen. Voorbeeld: Bevestig het zekeringskoord aan de camera en aan het stuur van je fiets, wanneer de fietsmount onverhoopt afbreekt zal de camera aan het stuur blijven hangen.

Het zekeringskoord is verkrijgbaar in lengtes van 2 of 5 meter. Het camera zekeringskoord is te bestellen op onze website. Uiteraard is het zekeringskoord ook voor andere producten dan camera’s te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s