Looxcie 2; minicam met grote prestaties

Een camera van slechts 7.6 centimeter, en een gewicht van slecht s28 gram, dat zijn twee specificaties die de Looxcie 2 bijzonder maken. Ondanks het zeer kleine formaat levert deze camera grote prestaties. Dankzij het compacte formaat is de looxcie 2 te gebruiken achter je oor, net als een headset. En het leuke is, de looxcie 2 is niet alleen een camera maar ook draadloze bluetooth headset.

De Looxcie 2 kan filmen op een VGA (640 x 480) resolutie (480P), met 30 frames per seconde. Een andere handige feature is de mogelijkheid tot livestreaming naar je smartphone met behulp van de Looxcie App, zodat je direct kan zien wat je aan het filmen bent. Ook is het mogelijk om beelden directe te uploaden naar youtube, facebook en twitter. Voor extra comfort wordt de camera geleverd met 4 verschillende oordoppen, en 2 verschillende oorklemmen.

De Loocxie 2 is beschikbaar in 2 versies, een versie met 5GB opslag en een met 10 GB opslag. De Looxcie camera wordt door zijn compacte formaat veel gebruikt door beveiligers en sporters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s