Optrix XD opvolger van Optrix HD

Na het succes van de Optrix HD waarmee je van je iPhone in een handomdraai een actioncam maakt, komt Optrix nu met de opvolger. De Optrix XD. De grootste verandering in dit nieuwe model is de toevoeging van een 175 ° Wide Angle lens (groothoek).

Door deze groothoek lens die ter hoogte van de iPhone camera lens is geplaatst krijgt de camera een groter bereik, waardoor een breder beeld zal worden vastgelegd. Naast de toevoeging van deze groothoeklens bevat de Optrix XD nog een andere verbetering. Stabiliteit is bij het filmen van actie sporten erg belangrijk, want je zit natuurlijk niet te wachten op schokkerige beelden. Daarom is de stabiliteit van deze nieuwe Optrix XD nog beter.

optrix-xd
Optrix XD leveringsomvang

De Optrix XD is geschikt voor de iPhone en iPhone 4S. Ook kan de case gebruikt worden met de 4e generatie iPod touch, hiervoor zal wel een aparte adapter aangeschaft moeten worden, de iPod Sled. Ook zal de iPod touch niet alle features van de app kunnen gebruiken.

Optrix HD VideoSport App

Voor nog stabielere beelden is er de Optrix HD Videosport app. Doordat de Optrix case vaak gebruikt wordt tijdens trillende omstandigheden zal de iPhone constant willen scherp stellen. Met de videosport app is het mogelijk om lock focus te gebruiken, waardoor de iPhone dit niet meer doet. Dit zorgt voor stabielere beelden.

Optrix VideoPro App

De Optrix VideoPro App is de betaalde app van Optrix. voor een bedrag van € 7,99 voegt deze veel leuke mogelijkheden toe aan het gebruik van je Optrix case. Onder andere een G-Force grafiek, Snelheid, Rondetijden, track map en focus lock.

Optrix XD In actie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s