DJI Hobby ARF Multicopters

Nieuw in het multicopter assortiment van V-Nix zijn de DJI Hobby producten. De DJI Hobby flame wheels zijn zeer crashbestendige multicopter frames. De F330 en de F450 zijn ARF quadcopter kits, de F550 is een hexacopter kit.

ARF staat voor Almost-Ready-To-Fly, de multicopter zal dus nog vliegklaar gemaakt moeten worden. Dit kan eenvoudig met het Naza Autopilot systeem, een ontvanger, zender en natuurlijk mag de accu niet ontbreken. Op onze DJI hobby pagina zijn alle modellen en pakketten te zien.

DJI Hobby Flame Wheel F330 ARF

De DJI F330 is het kleinste frame in het DJI Hobby assortiment. Dit frame heeft een gewicht van slechts 156 gram. Het frame heeft een diagonale wheelbase van 330 mm, vandaar de naam F330. De ARF kit bestaat uit 4 armen, 4 borstelloze motoren, 4ESC’s (Electronic Speed Controls) en 8 propellers. De F330 is geschikt voor een gewicht van 600-1200 gram. Ook is er de mogelijkheid tot het monteren van een cameramount.

Flame Wheel F450 ARF

De DJI Hobby F450 is net als de F330 een quadcopter. De F450 heeft een grotere diagonale wheelbase, namelijk 450 mm. Deze quadcopter heeft een gewicht van 282 gram. De F450 quad is geschikt voor een gewicht tussen de 800-1600 gram. Een cameramount is eenvoudig te monteren, om vervolgens luchftoto’s en video’s te kunnen maken.

Flame Wheel F550 ARF

DJI Flame Wheel F550 is een ARF hexacopter kit. Deze kit bestaat uit 6 armen, 6 borstelloze motoren, 12 propellers en 6 ESC’s. Deze DJI hexacopter heeft een diagonale wheelbase van 55 centimeter, en een gewicht van 478 gram. De hexacopter kan een gewicht dragen van 1200-2400 gram. Door een cameramount met landingsgestel te monteren op de hexacopter is deze geschikt voor professionele luchtfoto’s en video’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s