Nieuwste Topcom Walkie Talkies

Een walkie talkie is altijd handig, zeker wanneer je op vakantie gaat met bijvoorbeeld meerdere auto’s is een walkie talkie bijna onmisbaar. Ook in vele andere situaties is een walkie talkie erg handig. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat het product een groot bereik heeft. V-Nix heeft daarom het assortiment uitgebreid met nieuwe Topcom walkie talkies met een bereik van 10km. Niet alleen in de vakantie is een walkietalkie handig, ook zijn de professionele walkie talkies van Topcom prima te gebruiken in de beveiliging, door het aanschaffen van een oortje. In de bouw zijn walkie talkies ook erg handig, om de communicatie te versimpelen.

Topcom Twintalker 5010

Topcom staat bekend om professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een betaalbare set voor op vakantie is de Topcom Twintalker 5010. Deze serie biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, die uitermate geschikt is voor mensen die niet van plan zijn om het product op dagelijkse basis te gebruiken. De Twintalker 5010 heeft een bereik van 10 km en beschikt over een aantal handige functies zoals een verlicht display, automatische ruisonderdrukking, en een stopwatch. De 5010 maakt gebruik van de 446MHz frequentie, en beschikt over 8 kanalen. De meeste walkie talkies maken gebruik van de licentievrije 446MHz frequentie waardoor deze compatibel zijn met de Twintalker 5010. De Twintalker 5010 beschikt zelfs over VOX control waardoor handsfree communiceren mogelijk is.

Topcom Twintalker 5010


Twintalker 9500 Airsoft Edition

De Twintalker 9500 Airsoft Edition is uitgevoerd in een stoere legerkleur, waardoor deze een zeer professioneel uiterlijk heeft. Ook qua specificaties en gebruiksgemak valt deze walkietalkie op. Uiteraard beschikt deze Airsoft edition over een heldere backlight voor donkere omstandigheden. De walkie talkie beschikt verder over een windprotection-microfoon waardoor je geen last hebt van windruis, en ook een regenbuitje is geen probleem. Dankzij de grote knoppen is bedienen met handschoenen aan ook mogelijk. Uiteraard mag ook de VOX- functie niet ontbreken. Hiermee is het mogelijk om met het geluid van je stem het gesprek te starten. Je hebt dus geen knop nodig om een gesprek te starten.
topcom-airsoft-edtion


Topcom Protalker PT-1078

De Topcom Protalker PT-1078 is een geavanceerde walkie talkie, ook wel PMR (Private Mobile Radio genoemd). De PT-1078 is volledig waterbestendig, en zal zelfs blijven drijven op het water! De Topcom beschikt daarnaast over geavanceerde functies zoals een  groepsgesprek modus, trilfunctie, automatische ruisonderdrukking en toetsenbordvergrendeling. Communiceren kan over 8 kanalen en 121 subkanalen. Aan de bovenkant zit een grote zwarte ring, die gebruikt kan worden om de walkie talkie te bevestigen aan bijvoorbeeld een keycord.
topcom-protalker-pt1078


Topcom Protalker PT-1116

Dit model van Topcom is zeer compact, en wordt daarom veel in de beveiliging gebruikt, of tijdens een bergbeklimming of vistrip. Ook deze walkie talkie heeft een bereik van 10 km, en beschikt over 16 kanalen en 121 subkanalen. De PT 1116 wordt geleverd met een bevestigingsclip en een polskoord. Ook het laadstation is inbegrepen. De PT 1116 is een enkele walkie talkie, om te kunnen communiceren zullen er dus 2 stuks aangeschaft moeten worden. Uiteraard is dit model ook compatibel met alle andere 446MHz walkietalkies.

topcom-protalker-pt1116


Handsfree Headset

Het gebruik van een headset is zeker aan te raden bij een walkie talkie, zodat je gemakkelijk handsfree kan communiceren. Voor de Topcom Protalker PT-1016 zijn 2 prima headsets verkrijgbaar in de V-Nix Topcom winkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s