Polaroid komt met Sportcamera’s

De laatste maanden zijn er steeds meer fabrikanten die met een actiecamera of sportcamera op de markt komen, na de grote merken JVC en Sony komt nu ook Polaroid met een eigen sportcamera.
In Keulen waar deze week de Photokina fotobeurs plaatsvindt toont Polaroid 3 nieuwe sportcamera’s. Polaroid wil de strijd vooral aangaan op het gebied van betaalbaarheid, de goedkoopste van de 3 camera’s komt met een adviesprijs van 69 Dollar op de markt.

Polaroid XS7

De Polaroid XS7 is de goedkoopste camera die Polaroid op de markt brengt. Deze HD 720P camera beschikt over een verwijderbare waterbestendige behuizing en een 2 inch touchscreen.

Polaroid XS20

De Polaroid XS20 kan gezien worden als een iets professioneler model. Deze camera heeft de kokerachtige vorm zoals we die kennen van de Ion Air Pro camera. De maximale film resolutie is 720P, maar door de krachtigere cmos-sensor levert deze camera aanzienlijk beter beeld dan de XS7. De camera krijgt een lens met een hoek van 120 graden, en ingebouwde led lampjes voor filmen in het donker.
Polaroid-sportcamera

Polaroid XS100

Voor het serieuze werk komt Polaroid met de XS100 camera. Deze camera beschikt over een Full HD beeldsensor en 170 gradenlens. Deze camera zal rond de 200 Dollar gaan kosten en is uiteraard ook waterdicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s