Steadicam Smoothee – Stabiel filmen met iPhone

Met de iPhone 4 en de iPhone 4S kan je prachtige HD video’s schieten, en doet vaak niet onder voor een echte videocamera. Het enige probleem is vaak dat de beelden niet stabiel genoeg zijn om echt te kunnen gebruiken. Met de Steadycam Smoothee is dit verleden tijd. De steadicam smoothee maakt gebruik van dezelfde techniek die ook voor Hollywood steadycams wordt gebruikt. Dankzij deze techniek maak je met dit handstatief fantastische beelden.

Eenvoudige montage

De montage van je iPhone op de steadicam is super eenvoudig, je klikt deze simpelweg in de bijgeleverde houder en vervolgens op het statief. Dankzij de eenvoudige bediening van je iPhone kan je direct beginnen met filmen. Ook het filmen met het statief is gemakkelijk te leren, hoe meer je filmt hoe gemakkelijk het wordt om de camera stabiel te houden.

Extreem stabiele beelden

Dankzij het kantelbare handvat blijft de camera altijd stabiel. Het contragewicht aan de voorkant van het statief is eenvoudig te verplaatsen om het statief nog stabieler te maken.
Doordat de camera altijd recht blijft maak je extreem stabiele beelden, waardoor het net lijkt of je een professionele camera rail gebruikt.

iPhone Steadycam instructie video

Steadicam test video

We hebben de steadicam zelf even kort getest, onderstaande filmpje is het resultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s