Seashell universele onderwaterbehuizing

Met je eigen camera onderwater foto’s maken? Dat kan met de Seashell universele onderwaterbehuizing. Deze onderwaterbehuizing is geschikt voor ruim 600 verschillende camera’s, en is daarmee de eerste universele onderwaterbehuizing ter wereld.Met behulp van de bijgeleverde kussentjes is de behuizing passend te maken voor vrijwel elke compact camera. De kussentjes zijn gelukkig bijgeleverd in verschillende formaten om het nog eenvoudiger te maken.

Fotograferen tot 40 meter diepte

De behuizing is waterdicht tot een diepte van maar liefst 40 meter! Hierdoor is deze behuizing uitermate geschikt om foto’s te maken van je duiktrip. Ook in het zwembad of om foto’s te maken in de regen is deze behuizing een aanrader.

Gemakkelijk te bedienen

De knoppen aan de buitenkant van de behuizing bevatten een pinnetje die de shutterknop van de camera indrukt. Dankzij het formaat van deze knoppen zijn deze ook gemakkelijk te bedienen met handschoenen aan.

Bevestig je statief

Aan de onderkant van de onderwaterbehuizing bevindt zich een 1/4 statiefschroef. Hierdoor is het mogelijk om je eigen statief te bevestigen aan de camera.

seashell-ss1

Seashell instructievideo

Onderstaande instructievideo maakt op een eenvoudige manier duidelijk hoe de behuizing passend te maken is voor de camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s