ION The Game en ION Air Pro Speed

Op de Photokina beurs in Keulen heeft ION afgelopen week 2 nieuwe camera’s gepresenteerd. De ION The Game camera is een HD sportcamera met ingebouwde WiFi en lcd scherm. De Ion Speed Pro is vergelijkbaar met de ION Air PRO WiFi met als grote verschil dat deze camera speciaal voor auto’s en motors bedoeld is.

ION The Game camera

De ION The game camera (EYE On the Game) is niet de standaard extreme sports camera zoals we gewend zijn. De camera is op de markt gebracht voor consumenten die minder extreme sporten graag willen filmen zoals Tennis, Golf, Basketbal of Voetbal. Vervolgens kunnen deze beelden rechtstreeks geüpload worden naar Facebook en YouTube met behulp van de ingebouwde WiFi functie en de ION smartphone App. Dankzij het ingebouwde 2.5 inch display kan je direct zien wat je aan het filmen bent, of video’s terug kijken. Een helm- en fietskit is standaard inbegrepen.

iOn-The-Game

ION Air Pro Speed

De ION Air Pro Speed heeft weinig verschillen met de ION Air Pro WiFi. Behalve de grijs/zwarte kleur en een andere naam beschikt deze camera over dezelfde specificaties. De reden om voor het Pro Speed model te kiezen is vanwege de bijgeleverde 12V autolader en de zuignapbevestiging (suction mount).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s