Contour + 2 Direct leverbaar bij V-Nix

We hebben zojuist een ruime voorraad binnen gekregen van de gloednieuwe Contour +2 actioncamera! De Contour +2 is de opvolger van de succesvolle Contour + camera, en werd 20 dagen geleden door de fabrikant aangekondigd. De Verbeterde beeldkwaliteit en de mogelijkheid om te filmen met 120 frames per seconde zijn twee grote verbeteringen. Bovendioen wordt de camera nu standaard geleverd met een onderwaterbehuizing. Met deze behuizing is de camera tot 60 meter waterdicht.

Wat deze camera uniek maakt is de ingebouwde GPS waarmee je de afgelegde route later kan terugkijken, en zelfs de afgelegde afstand en snelheid kan zien. Wanneer je de camera dus gebruikt op de piste kan je eenvoudig zien hoe snel je van de piste bent gegaan.

De Nieuwe Contour Connect smartphone app die je telefoon via Bluetooth verbindt met je camera zorgt voor nog meer mogelijkheden. Het starten en stoppen van opnames kan met een druk op je touchscreen, bovendien kan je op je smartphone live meekijken met 25fps. Het is zelfs mogelijk om met de app de instellingen van de camera te wijzigen.

contour-plus-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s