Contour Roam 2 gelanceerd

Kort na de lancering van de Contour+2 komt Contour opnieuw met een nieuwe camera, de Contour Roam 2. Zoals uit de naam al duidelijk wordt is dit de opvolger van de populaire Contour Roam.
De Contour Roam is uitgegroeid tot een populaire camera vanwege de lage prijs voor een Full HD actioncamera. De Contour Roam 2 is de verbeterde versie, de verbeteringen van deze camera zullen in dit artikel worden besproken.

Filmen met 60 FPS

De grootste verbetering van de Roam 2 is de mogelijkheid om te kunnen filmen met 60 FPS (frames per seconde). 60 FPS is mogelijk met een HD Ready resolutie, 720p dus.
het gebruik van 60 FPS zorgt voor prachtige vloeiende beelden.

Kies jouw eigen kleur

Ook nieuw aan de Contour Roam 2 is de optie om te kiezen tussen drie verschillende kleuren: zwart, blauw en rood. Kies de kleur die past bij jouw style of outfit.
contour-roam2-rood

Overige features

Contour heeft veel tijd besteed aan het verbeteren van de helderheid van het beeld. Zoals we gewend zijn van Contour is de opname eenvoudig te starten met de slide to record button. Dankzij de ingebouwde lock zal de camera nooit beginnen te filmen wanneer je dat niet wilt. Daarnaast is de Roam 2 waterdicht zonder extra behuizing, en kan met één accu maar liefst 3.5 uur gefilmd worden.

Leveringsomvang

De Contour Roam 2 zal worden geleverd met de volgende accessoires:

  • Mini USB kabel
  • 4GB Micro SD kaart
  • Profile Mount
  • Rotating Flat Surface Mount
  • Camera/Mount Tether

Contour Roam 2 VideoDe Roam 2 zal naar verwachting eind oktober beschikbaar zijn, wat verwachten jullie van deze nieuwe camera? Laat je mening achter in een reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s