Samsung Pocketcam HMX-W350

De enorm populaire Flip Mino camera’s worden al enige tijd niet meer gemaakt, en dat was tot voor kort erg jammer. Met de Aiptek I2 3D hadden we al een uitstekend alternatief gevonden, maar deze Samsung Pocketcam HMX-W350 doet daar nog een schepje bovenop!

Samsung Pocketcam levert Haarscherpe video’s

Het belangrijkste aspect van een pocketcam is naast het gebruiksgemak natuurlijk de kwaliteit van de video’s. Deze videokwaliteit zit bij deze Samsung HMX-W350 wel goed, het is namelijk mogelijk om te filmen in Full HD 1080p. Het maken van foto’s is mogelijk met een resolutie van 5MP.

Zeer eenvoudig in gebruik

Een eerste reden waarom deze Samsung Pocketcamera zo gebruiksvriendelijk is, is het Nederlandstalige menu. Daarnaast zijn de knoppen op het toestel voorzien van handige icoontjes waardoor je exact weet waar welke knop voor bedoeld is. Om de foto’s en video’s op je computer te plaatsen kan je net als bij de Flip Mino de geïntegreerde USB aansluiting gebruiken. Dankzij de Micro-HDMI aansluiting kan je direct je beelden terugkijken op tv of de pc.

samsung-Pocketcam-hmxw350

Goed beschermd

De camera is voorzien van een rubberen ring die de camera rondom goed beschermd tegen een stootje. Met de bijgeleverde rubberen ring kan de camera bovendien blijven drijven op het water.

Veel montage mogelijkheden

Dankzij de ingebouwde 1/4″ statiefschroefingang kan de camera eenvoudig gemonteerd worden op vrijwel elk statief. Bovendien wordt de camera standaard geleverd met Chest Mount, armband en polskoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s