eXtreme Ways Handstatief

De winter komt weer snel dichterbij, en de echte wintersport fanaten hebben reeds een mooie ski/snowboard vakantie geboekt. Om tijdens een afdaling van de piste mooie opnames te kunnen maken zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je camera op je hoofd of helm te dragen voor mooie point of view beelden. Wanneer je echter wat meer vrijheid wilt in het filmen is een handstatief een absolute aanrader. Doordat je het statief in je hand hebt heb je een enorme bewegingsvrijheid, en kan je alles filmen wat je ziet.

Stabiel Camera Handstatief

Het nieuwe eXtreme Ways camera handstatief verzekert je van stabiele beelden. Dankzij de roteerbare kop kan je de camera in elke gewenste positie draaien. Dankzij het handige schuifsysteem is de lengte van het statief naar wens aan te passen. Aan de onderzijde bevindt zich een polskoord zodat het statief minder snel zal vallen tijdens een afdaling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s